1. Tijd

  Neem gerust tijd om afscheid te nemen en andere familieleden en/of directe vrienden te informeren. 

 1. Arts

  Breng de (huis)arts op de hoogte. Als uw dierbare in het ziekenhuis of zorginstelling overlijdt, dan wordt de arts voor u benaderd.

 1. Uitvaartondernemer

  Wees welkom om mij te bellen op : 06 – 43 06 9559.
  Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

  Wanneer u mij belt, maken wij samen afspraken over de opbaarlocatie en bespreken wij de eerste zaken voor de uitvaart. Niet alles hoeft direct geregeld te worden. Ik neem graag de tijd met u. In de dagen die volgen kom ik regelmatig bij u langs en samen komen wij stap voor stap tot een persoonlijk afscheid.

 1. Verzorgen

  Als u wilt, mag u zelf iemand verzorgen. Wij kunnen ook samen met uitvaartverzorgers uw dierbare wassen en kleden of u kunt erbij zijn als zij dat doen.

Wees welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Telefoon

06 - 43 06 9559

  © Uitvaartvanuwleven.nl. Alle rechten voorbehouden