Een uitvaartlocatie die bij u en uw overleden dierbare past, geeft een grote meerwaarde aan het afscheid. Het zorgt voor een sfeer van herkenning. U en uw gasten zullen zich meer op uw gemak voelen door een vertrouwde, warme ambiance. Wist u dat een uitvaart niet persé in de aula van een crematorium of begraafplaats hoeft plaats te vinden?

Waarom zou u niet naar die leuke strandtent gaan of dat caféetje op de hoek? Misschien is er op het werk van uw overleden dierbare wel een mooie plek om het afscheid te laten plaatsnemen.

Ik nodig u uit om eens na te denken welke locatie dit voor u zou kunnen zijn. Een plek waar u eerder al mooie herinneringen heeft gemaakt; een plek waar u zich thuis voelt.

Zelf heb ik een aantal bijzondere locaties geselecteerd. Hier zijn wij welkom om op eigen wijze invulling te geven aan een persoonlijk, informeel afscheid. Laat u inspireren!

Cultureel Centrum Stompe Toren te Spaarnwoude

Van oorsprong is de Stompetoren een idyllisch kerkje, maar tegenwoordig wordt het niet meer religieus gebruikt.

Gelukkig is het authentieke karakter wel bewaard gebleven. Zo is er nog een originele preekstoel. Vanaf deze unieke locatie heeft u weids uitzicht over de weilanden. Bij mooi weer kunnen wij zelfs het afscheid in de openlucht houden.

De catering kan voor u worden verzorgd, maar u bent ook vrij om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen. 

Café Bruxelles te Haarlem

Overdag is Café Bruxelles gesloten, maar als u een passend afscheid wilt in een bruin café, dan doet Jeroen en zijn team graag de deur voor uw open. De kist van uw dierbare staat gewoon in het café.

Met uw eigen achtergrondmuziek kunnen uw gasten op een informele, ongedwongen manier herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en drankje. En in het café heeft cameravrouw Marriët een mooi plekje om uw gasten te interviewen, zodat geen herinnering achterwege blijft. Van alle interviews maakt zij een mooie film, wat een waardevol document is en helpt bij de rouwverwerking.

Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem heeft een bijzondere architectuur. De aula bestaat grotendeels uit glas en daarom heen is de tuin gesitueerd die weer omringd is door een soort kloostergang. Naast een afscheidsdienst binnen, is er bij mooi weer ook een dienst in de tuin mogelijk. Aan de kloostergang zijn de overige vertrekken verbonden, zoals de ontvangkamers, familie-aula, koffiekamers en de ovenruimte. Mocht u geen gebruik willen maken van de aula en/of koffiekamers, dan kan hier alsnog alleen de crematie plaatsvinden. U bent zelfs welkom om uw dierbare tot het laatst toe te begeleiden naar de ovenruimte.

Wees welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Telefoon

06 - 43 06 9559

    © Uitvaartvanuwleven.nl. Alle rechten voorbehouden