Digitale rouwkaart - Uitvaart van uw leven

Digitale rouwkaart

Steeds meer nabestaanden kiezen voor een digitale rouwkaart

Digitale rouwkaart

Steeds meer nabestaanden kiezen voor een digitale rouwkaart
Van een digitale rouwkaart heeft nog niet iedereen gehoord. De laatste tijd kiezen nabestaanden steeds meer voor een digitale rouwkaart. Het is een eigentijdse en persoonlijke manier om familie en vrienden te informeren over het overlijden van hun dierbare. De digitale rouwkaart is een korte video van ongeveer 1 minuut. Hierin worden foto’s getoond die nabestaanden zelf aanleveren en wordt een persoonlijke kennisgeving of uitnodiging voor de uitvaart beschreven.

Aanvulling

De digitale rouwkaart kan ook een aangename aanvulling zijn op de papieren rouwkaart. Door tijdsnood is het niet altijd mogelijk om de papieren rouwkaart op tijd bij de post af te leveren en/of bij de ontvangers thuis. In deze situaties is een digitale rouwkaart een uitkomst.
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Waarom kiezen mensen voor een digitale rouwkaart?

Eenvoudig

De digitale rouwkaart is eenvoudig via Whatsapp of E-mail te versturen.

Snel

Met 1 druk op de knop is een digitale rouwkaart snel verzonden. Het is hierbij niet nodig om enveloppen te schrijven of etiketten plakken en de rouwkaarten op tijd af te leveren bij een postagentschap. Hiermee wordt een hoop bespaard.

Goedkoper

Bij een digitale rouwkaart wordt er geen gebruik van papier, enveloppen en postzegels. U betaalt alleen de kosten voor het ontwerpen.

Duurzaam

Doordat er geen gebruik van papier, inkt of brandstof wordt gemaakt, helpt een digitale rouwkaart mee aan duurzaamheid.

Bewaren

Een blijvende herinnering en een mooi aandenken is nu altijd binnen handbereik op de mobiele telefoon.