Uitvaartondernemer in Haarlem en omgeving

'Uitvaart van uw leven'

Uitvaartondernemer in Haarlem en omgeving

'Uitvaart van uw Leven'

Persoonlijke benadering door een kleinschalige uitvaartonderneming

Als u op zoek bent naar een kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke benadering in Haarlem en omstreken, dan kunt u terecht bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Joanne is een ervaren uitvaartondernemer die graag met u meedenkt om een mooie en persoonlijke uitvaart te regelen. Ze heeft kennis van alle uitvaartlocaties in Haarlem en omgeving en verdiept zich ook in bijzondere alternatieve locaties die aansluiten bij uw wensen en die van uw overleden dierbare.

Bijzondere uitvaartlocaties met sfeer van herkenning

Een passende uitvaartlocatie kan veel toevoegen aan de sfeer en herkenning tijdens het afscheid. Te denken valt aan uw eigen huis of tuin, uw lievelingsrestaurant of café, theater, strandtent of een route met de Uitvaartbus langs uw favoriete plekken. Maar natuurlijk zijn wij ook welkom in de aula’s van begraafplaatsen en crematoria.

Persoonlijke aandacht en luisteren naar uw wensen

Joanne vindt persoonlijke aandacht belangrijk en neemt de tijd om naar uw wensen te luisteren. Ze ondersteunt u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart, zoals de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, rouwvervoer, uitvaartdienst en gedenkstenen. Joanne bewaakt uw budget en maakt van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Kosten uitvaart en uitvaartverzekering

Zij staat voor u klaar of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Joanne bewaakt uw budget zo nauwkeurig mogelijk en maakt als uitvaartondernemer van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Ervaren uitvaartondernemer in Haarlem

Met meer dan 20 jaar ervaring als uitvaartondernemer heeft Joanne vele families bijgestaan in moeilijke tijden. Of het nu gaat om een groene uitvaart, traditionele uitvaart, roze uitvaart, katholieke/christelijke uitvaart, goedkope budget uitvaart, kinderuitvaart of multiculturele uitvaart, Joanne staat voor u klaar.

Wees welkom

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken met een uitvaartondernemer in Haarlem? Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.