Uitvaartcentrum naar keuze in Amsterdam en omgeving

'Uitvaart van uw leven'

Uitvaartcentrum naar keuze in Amsterdam en omgeving

'Uitvaart van uw Leven'

Persoonlijke aanpak door een kleinschalige uitvaartonderneming

Bij ‘Uitvaart van uw Leven’ heeft u de vrijheid om zelf te kiezen naar welk uitvaartcentrum u wilt in Amsterdam en omgeving. Als kleinschalige en onafhankelijke uitvaartondernemer geef ik, Joanne van Kallen, u de ruimte om de locatie(s) te kiezen waar u afscheid wilt nemen. Ik luister naar uw wensen en denk graag met u mee om een mooie en persoonlijke uitvaart te verzorgen. Ik ben bekend met diverse uitvaartlocaties in Amsterdam en omstreken, en ik verdiep me ook in unieke alternatieve locaties die passen bij uw wensen en die van uw overleden dierbare.

Bijzondere uitvaartlocaties met een vertrouwde sfeer

Een passende uitvaartlocatie kan de sfeer en herkenning tijdens het afscheid versterken. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen huis of tuin, uw favoriete restaurant of café, een theater, strandtent of een route met de Uitvaartbus langs geliefde plekken. Natuurlijk bent u ook welkom in de aula’s van alle begraafplaatsen en crematoria.

Persoonlijke aandacht en luisteren naar uw wensen

Ik hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht en neem de tijd om naar uw wensen te luisteren. Ik begeleid u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart, zoals de laatste verzorging, de opbaarlocatie, rouwkaarten, digitale rouwkaart, advertenties, rouwbloemen, vervoer, de uitvaartdienst en gedenkstenen. Ik bewaak uw budget en zorg ervoor dat elke crematie of begrafenis een uniek afscheid wordt.

Kosten van de uitvaart en uitvaartverzekering

Ik sta voor u klaar, ongeacht of u wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart variëren afhankelijk van uw wensen. Ik houd uw budget nauwkeurig in de gaten en garandeer als ervaren uitvaartonderneming dat elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid wordt.

Ervaren uitvaartcentrum in Amsterdam en omgeving

Met meer dan 20 jaar ervaring als uitvaartbegeleider heb ik vele families in mijn uitvaartonderneming ondersteund tijdens moeilijke tijden. Of het nu gaat om een milieubewuste uitvaart, een traditionele uitvaart, een bijzondere ceremonie, een roze uitvaart, een katholieke/christelijke uitvaart, een betaalbare budgetuitvaart, een kinderuitvaart of een multiculturele uitvaart, ik sta voor u klaar.

Wees welkom

Wilt u een overlijden melden, heeft u vragen of wilt u wellicht vrijblijvend kennismaken met mij, uitvaartbegeleider Joanne van Kallen, in Amsterdam? Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.