My Happy Digital Solution

Op de uitvaartbeurs zag ik een digitale rouwkaart. Ik was verrast. Het zag er echt mooi uit! Het is een mooi filmpje van de tekst van de rouwkaart vergezeld met dierbare foto’s en achtergrondmuziek. Ik was er meteen van onder de indruk.

En een digitale rouwkaart is ook heel praktisch. Ik zie vaak nabestaanden veel moeite doen om in korte tijd alle adressen van familie en vrienden te verzamelen. Veel mensen hebben namelijk geen adressenboekje meer. Eerlijk gezegd … ik ook niet. En in de contactenlijst van mijn mobiel noteer ik ook alleen maar de telefoonnummers.

Nabestaanden sturen daarom geregeld een foto van de rouwkaart via Whatsapp naar familie en vrienden. Dat is handig, maar met een digitale rouwkaart bezorg je familie en vrienden direct een waardevol en persoonlijk filmpje met de kennisgeving of uitnodiging, foto’s en een achtgrondmuziekje dat wat zegt over de overledene en de uitvaart. Dit wordt voor altijd bewaard op de mobiele telefoons, die tegenwoordig voor veel mensen vol staat met onmisbare herinneringen.

Bij de laatste uitvaarten die ik heb begeleid, kozen de families ook voor die digitale rouwkaart. De reacties van hun gasten waren lovend. Dat vond ik natuurlijk weer leuk om te horen.

Bent u benieuwd naar voorbeelden en wilt u meer informatie? Wees welkom om op de volgende link te klikken: ‘digitale rouwkaart‘.

My Happy Digital Solution