Begrafenisondernemer in Zaandam

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Zaandam

'Uitvaart van uw Leven'

Wilt u in contact komen met een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Zaandam? Dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is zo’n kleine, professionele begrafenisondernemer in Zaandam en omstreken, waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij helpt u graag bij het regelen van een mooie uitvaart.

Zaanse uitvaartlocaties

Ze heeft al jaren op diverse uitvaartlocaties begrafenissen en crematies begeleid, ook in Zaandam. Daardoor kent zij de het crematorium en de begraafplaats zeer goed. Maar Joanne staat ook open als u een afscheid op een eigen persoonlijke locatie wilt houden.

Persoonlijke uitvaart

Als uitvaartondernemer vindt ze persoonlijke aandacht heel belangrijk en staat ze met alle rust 24 uur per dag voor u klaar. Ze luistert graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een gewenst afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare herkenbaar is.

Regelen crematie of begrafenis

Joanne regelt in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie thuis of in een uitvaartcentrum, rouwkaart en/of digitale rouwkaart, rouwbloemen, advertentie, rouwvervoer, uitvaartdienst in de kerk, begrafenis- of crematieplechtigheid, overlijdensakte, gedenkstenen en natuurlijk uw persoonlijke wensen. Niet alles hoeft u in een keer te beslissen. Stap voor stap helpt ze u in deze hectische, emotionele periode. Samen werkt u toe naar een persoonlijke uitvaart.

Professionele uitvaartonderneming

Met meer dan 20 jaar ervaring stond Joanne vele families bij in emotionele tijden en haalden nabestaanden troost uit de uitvaarten die zij begeleidde. Ze organiseert net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Of het nu gaat om een multiculturele uitvaart, groene uitvaart, traditionele uitvaart, katholieke / christelijke uitvaart, goedkope budget uitvaart of kinderuitvaart … Joanne helpt u er graag bij.

Kosten uitvaart en uitvaartverzekering

Zij staat voor u klaar of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Joanne bewaakt uw budget zo nauwkeurig mogelijk en maakt als uitvaartverzorger van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Overlijden melden of vragen begrafenisondernemer in Zaandam

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken met een begrafenisondernemer in Zaandam?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Telefoon: 06 – 43 06 9559