Begrafenisondernemer in Woubrugge

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Woubrugge

'Uitvaart van uw Leven'

Ziet u ook de charme van kleinschalige begrafenisondernemer, werkzaam in Woubrugge? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’, geeft u graag die persoonlijke aandacht tijdens de verzorging van de uitvaart van uw overleden dierbare. Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar hierbij. Joanne en Tineke kunnen uw pijn en verdriet helaas niet wegnemen, maar zij willen er wel voor zorgen dat het u in deze emotionele periode aan niets ontbreekt.

In de afgelopen 20 jaar hebben ze vele families geholpen met het begeleiden van zowel intieme, kleine uitvaarten, als ook grote uitvaarten met veel gasten, en alles wat daartussenin zit. De uitvaarten vonden niet alleen in de aula’s van crematoria en begraafplaatsen plaats, maar ook thuis, op het strand, in tuinen, theaters, café’s, landhuizen, bedrijfspanden en restaurants. Nabestaanden ervaarden juist veel troost door die persoonlijke omgevingen.

Joanne en Tineke zorgen in overleg met u voor onder andere de laatste verzorging, opbaring, rouwkaart, advertentie, rouwvervoer, bloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. Niet alles hoeft in een keer besloten te worden. Stap voor stap helpen ze u in het hele proces. Uiteindelijk ontstaat er een persoonlijke uitvaart waarin het karakter van de overledene zichtbaar wordt.

Wilt u een overlijden melden in Woubrugge of omstreken, of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen.

Telefoon: 06 – 43 06 9559