Begrafenisondernemer in Warmond

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Warmond

'Uitvaart van uw Leven'

Bent u op zoek naar de charme van een kleinschalige begrafenisondernemer, werkzaam in Warmond? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is zo’n kleine begrafenisondernemer die u graag helpt bij het verzorgen van een persoonlijke uitvaart.

Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar hierbij. Joanne en Tineke vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en staan met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw overleden dierbare en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare herkenbaar wordt.

Met meer dan 20 ervaringsjaren hebben ze vele families mogen bijstaan. Mensen haalden troost uit de uitvaarten die zij met liefde hebben verzorgd. Ze organiseren zowel kleine intieme uitvaarten bij mensen thuis als ook grote uitvaarten in kerken, aula’s of op andere speciale locaties, en alles wat daar tussenin zit. Hoe mooi is het voor waterliefhebbers om afscheid te nemen op een boot? Of met een uitvaartbus nog even langs die bijzondere plekjes te rijden om met elkaar herinneringen op te halen?

In overleg met u dragen zij zorg voor de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwvervoer, bloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. Niet alles hoeft in een keer te worden besloten. Stap voor stap helpen zij u deze hele periode. Uiteindelijk ontstaat er een passende uitvaart waarin het karakter van de overledene duidelijk zichtbaar wordt en kunt u terugkijken op deze uitvaart met een tevreden gevoel.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?

Wees welkom om contact op te nemen.

Telefoon: 06 – 43 06 9559