Begrafenisondernemer in Voorhout

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Voorhout

'Uitvaart van uw Leven'

Bent u opzoek naar de charme van een kleinschalige begrafenisondernemer in Voorhout en omstreken? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is zo’n kleine begrafenisondernemer die u graag helpt bij het verzorgen van een mooie uitvaart. Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar hierbij. Joanne en Tineke vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en staan met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare herkenbaar wordt.

Wij regelen voor u een complete uitvaart in Voorhout en omstreken

Ze verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, overlijdensakte en uw persoonlijke wensen. Niet alles hoeft in een keer besloten te worden. Stap voor stap helpt zij u deze hele periode. Uiteindelijk ontstaat er een persoonlijke uitvaart waarin het karakter van de overledene duidelijk zichtbaar wordt. 

Met jarenlange ervaring hebben ze vele families mogen bijstaan en hebben mensen troost gehaald uit de uitvaarten die zij hebben verzorgd. Ze organiseren als begrafenisondernemer in Voorhout zowel kleine intieme uitvaarten bij mensen thuis als ook grote uitvaarten in kerken, aula’s of op andere bijzondere locaties, en alles wat daar tussenin zit.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen.

Telefoon: 06 – 43 06 9559