Begrafenisondernemer in Velsen en Velserbroek

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Velsen en Velserbroek

'Uitvaart van uw Leven'

Wilt u ook samenwerken met een kleine begrafenisondernemer in Velsen of Velserbroek? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ begeleidt u graag bij het verzorgen van een begrafenis of crematie.

Joanne is die kleine uitvaartondernemer, bij u om de hoek, met ruim 20 jaar ervaring. Zij ontzorgt u en geeft u graag persoonlijke aandacht.

Ze luistert naar uw wensen, geeft advies en denkt met u mee. Nabestaanden geven na een gesprek met Joanne aan, dat ze niet hadden gedacht dat er zoveel meer mogelijk is voor een persoonlijk afscheid. Door het meedenken kregen de uitvaarten meer een eigen karakter, dat vervolgens steun gaf bij de rouwverwerking.

Een uitvaart hoeft niet persé in de aula van een crematorium of begraafplaats plaats te vinden. Het kan ook op locaties waar u het leven met uw dierbare heeft gevierd. U bent bijvoorbeeld ook welkom op de historische buitenplaats in Huis Beeckestein of in het naastgelegen koetshuis. Ook bent u welkom in een sfeervolle zaal met uitkijk op het water in het Fletcher Restaurant en even verderop bij Boerderijrestaurant Onder de Plantanen met ontspanning voor de kleinkinderen of Villa Westend. En wat dacht u van de buitenaula’s van crematorium en begraafplaats Westerveld bij mooi weer? Dus bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Velsen en Velserbroek voor het begeleiden van een uitvaart? Alles is bespreekbaar. Wees welkom!