Begrafenisondernemer in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid

'Uitvaart van uw Leven'

Heeft u een uitvaartondernemer nodig in Santpoort?

Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is een kleine uitvaartondernemer bij u om de hoek en begeleidt u graag bij het verzorgen van een begrafenis of crematie. Zij ontzorgt u en geeft u graag persoonlijke aandacht.

Joanne is zelfstandig en onafhankelijk. Daarom bent u vrij met al uw keuzes, van rouwkaarten tot en de locaties. Iedereen is welkom, ook als u elders verzekerd bent. Na het eerste gesprek ontvangt u een overzicht van uw wensen met een kostenbegroting. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Ze luistert naar uw wensen, geeft advies en denkt met u mee. Nabestaanden zijn blij met de mogelijkheden die ze worden aangeboden. Er is namelijk zoveel meer mogelijk voor een persoonlijk afscheid dan dat mensen denken. Door maatwerk krijgt elke uitvaart bij Joanne een eigen karakter. Dit steunt nabestaanden bij het rouwproces wat zal volgen.

Santpoort is prachtig gelegen in aan de rand van de duinen en in de buurt van begraafplaatsen en crematoria. U bent daar van harte welkom, maar een uitvaart hoeft niet per se in de aula van een crematorium of begraafplaats. De ceremonie kan ook op andere locaties bij u in de omgeving plaatsvinden, zoals een in een restaurant met uitzicht op het water, ‘n koetshuis van een historische buitenplaats of misschien wel bij u thuis. En bij mooi weer is het ook prachtig in één van de buitenaula’s van crematorium en begraafplaats Westerveld. Dus bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Santpoort-Noord of Santpoord-Zuid voor het regelen van een uitvaart? Alles is bespreekbaar. Wees welkom!