Begrafenisondernemer in Roelofarendsveen

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Roelofarendsveen

'Uitvaart van uw Leven'

Als u op zoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Roelofarendsveen, dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is zo’n begrafenisondernemer waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij helpt u graag bij het verzorgen van een mooie uitvaart. Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar daarbij. Joanne en Tineke vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en staan met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij het karakter uw overleden dierbare zichtbaar is.

Zij verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, overlijdensakte en uw persoonlijke wensen. Maar u hoeft niet alles in een keer te beslissen hoor. Stap voor stap helpen zij u in deze emotionele periode. Uiteindelijk ontwikkelt zich een warme, persoonlijke uitvaart waarin het karakter van de overledene duidelijk zichtbaar wordt.

In de afgelopen 20 jaar hebben ze vele families mogen begeleiden en hebben mensen troost gehaald uit de uitvaarten die zij hebben verzorgd.

Ze verzorgen net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Niets is te gek.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Telefoon: 06 – 43 06 9559