Begrafenisondernemer in Rijpwetering

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Rijpwetering

'Uitvaart van uw Leven'

Bent u op zoek naar de charme van een kleinschalige begrafenisondernemer, werkzaam in Rijpwetering? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is zo’n kleine begrafenisondernemer die u graag helpt bij het verzorgen van een mooie uitvaart. Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar hierbij. Joanne en Tineke vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en staan met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij het karakter uw overleden dierbare herkenbaar is.

Zij verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, overlijdensakte en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet alles in een keer te beslissen. Stap voor stap helpen zij u in deze hectische periode. Maar uiteindelijk ontstaat er een persoonlijke uitvaart waarin het karakter van de overledene duidelijk zichtbaar wordt.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben ze vele families mogen bijstaan en hebben mensen troost gehaald uit de uitvaarten die zij hebben verzorgd. Ze organiseren net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Telefoon: 06 – 43 06 9559