Begrafenisondernemer in Rijnsaterwoude

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Rijnsaterwoude

'Uitvaart van uw Leven'

Als u opzoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Rijnsaterwoude en omgeving, dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is begrafenisondernemer waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij helpt u graag bij het verzorgen van een mooie uitvaart. Haar collega Tineke van Hoornvan der Geest ondersteunt haar daarbij. Joanne en Tineke vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en staan met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag wie uw overleden dierbare was en vragen naar uw wensen en behoefte voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een mooi afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare zichtbaar wordt.

In de afgelopen 20 jaar hebben ze vele families mogen begeleiden en hebben mensen troost gehaald uit de uitvaarten die zij hebben verzorgd.

Ze verzorgen net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Niets is te gek. 

Complete uitvaartverzorging in Rijnsaterwoude en omstreken

Joanne en Tineke organiseren in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, rouwbloemen, advertentie, rouwvervoer, begrafenis of crematie, overlijdensakte en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet op alles direct antwoord te geven. Stap voor stap helpen zij u in deze emotionele periode. Uiteindelijk ontwikkelt zich een warme, persoonlijke uitvaart waarin het karakter van de overledene duidelijk zichtbaar wordt.

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Telefoon: 06 – 43 06 9559