Begrafenisondernemer in Oude Ade

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Oud Ade

'Uitvaart van uw Leven'

Bent op zoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Oud Ade? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is zo’n begrafenisondernemer in Oud Ade, die u graag ondersteunt bij het regelen van een mooie uitvaart. Zij is professioneel en betrokken. U zult direct haar ontspannen en persoonlijke benadering ervaren. Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar en families bij uitvaarten. Persoonlijke aandacht heeft prioriteit bij Joanne en Tineke. Zij staan graag met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Op die manier komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare naar voren komt.

Uitvaartverzorging van in Oud Ade en omstreken

Zij verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet direct alle beslissingen te nemen. Stapje voor stapje helpen zij u door deze moeilijke en emotionele periode heen. Uiteindelijk ontwikkelt zich een warm, persoonlijk afscheid waarin het karakter van de overledene duidelijk herkenbaar is.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben ze diverse families begeleid en nabestaanden troost gekregen door de uitvaarten die zij hebben georganiseerd. Ze verzorgen kleine intieme uitvaart bij u thuis, maar ook uitvaarten in o.a. de Sint-Bavokerk, aula’s of op andere bijzondere locaties. Niets is deze gedreven vrouwen vreemd.  

Wilt u een overlijden melden, heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken? Wees welkom om contact op te nemen met uw begrafenisondernemer in Oud Ade. Alles is bespreekbaar.