Begrafenisondernemer in Nieuwe Wetering

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Nieuwe Wetering

'Uitvaart van uw Leven'

Wilt u ook graag samenwerken met een kleinschalige begrafenisonderneming in Nieuwe Wetering? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is werkzaam in Nieuwe Wetering en ondersteunt u graag bij het verzorgen van een mooie uitvaart. Ze is professionele en betrokken begrafenisondernemer. U zult direct haar ontspannen en persoonlijke benadering ervaren.

Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar en families bij uitvaarten. Persoonlijke aandacht heeft prioriteit bij Joanne en Tineke. Ze staan graag voor u klaar. Ze luisteren naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare naar voren komt.

Zij verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet direct alle beslissingen te nemen. Stapje voor stapje helpen zij u door deze moeilijke en emotionele periode heen. Uiteindelijk ontwikkelt zich een warm, persoonlijk afscheid waarin het karakter van de overledene duidelijk herkenbaar is.

Al ruim 20 jaar begeleiden zij vele families en nabestaanden. Zij kregen troost door de uitvaarten die Joanne en Tineke hebben verzorgd.

Ze organiseren kleine intieme uitvaart bij u thuis, maar ook uitvaarten in kerken, aula’s of op andere bijzondere locaties. Niets is deze gedreven vrouwen vreemd.

Wilt u een overlijden melden, heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Telefoon: 06 – 43 06 9559