Begrafenisondernemer in Katwijk

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Katwijk

'Uitvaart van uw Leven'

Als u opzoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Katwijk, dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is zo’n kleine, professionele begrafenisondernemer in Katwijk en omstreken waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij helpt u graag bij het regelen van een mooie uitvaart met assistente Tineke van Hoorn – van der Geest

Katwijkse uitvaartlocaties

Ze heeft al jaren op diverse uitvaartlocaties begrafenissen en crematies begeleid, ook in Katwijk en omstreken. Daardoor kent zij de begraafplaatsen en crematoria in de omgeving goed.

Persoonlijke uitvaart

Als uitvaartondernemer vindt ze persoonlijke aandacht heel belangrijk en staat ze met alle rust 24 uur per dag voor u klaar. Ze luistert graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een gewenst afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare herkenbaar is.

Regelen crematie of begrafenis

Joanne regelt in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie in een uitvaartcentrum of thuis, rouwkaart en/of digitale rouwkaart, rouwbloemen, advertentie, rouwvervoer, uitvaartdienst in de kerk, begrafenis- of crematieplechtigheid, overlijdensakte, gedenkstenen en natuurlijk uw persoonlijke wensen. U hoeft niet alles in een keer te beslissen. Stap voor stap begeleidt ze u in deze hectische, emotionele periode. Samen werkt u toe naar een persoonlijke uitvaart.

Professionele uitvaartonderneming

Met ruim 20 jaar ervaring stond Joanne vele families bij in emotionele tijden en haalden nabestaanden troost uit de uitvaarten die zij begeleidde. Ze organiseert net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Of het nu gaat om een groene uitvaart, traditionele uitvaart, katholieke / christelijke uitvaart, goedkope budget uitvaart, kinderuitvaart of multiculturele uitvaart … Joanne helpt u er graag bij.

Kosten uitvaart en uitvaartverzekering

Zij staat voor u klaar of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Joanne bewaakt uw budget zo nauwkeurig mogelijk en maakt als uitvaartverzorger van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Overlijden melden of vragen aan begrafenisondernemer in Katwijk

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen met begrafenisondernemer in Katwijk en omstreken, Uitvaart van uw leven. Alles is bespreekbaar.