Begrafenisondernemer in Hoogmade

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Hoogmade

'Uitvaart van uw Leven'

Als u op zoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Hoogmade en omgeving, dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is een begrafenisondernemer waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult voelen. Zij ondersteunt u graag bij het regelen van een mooie uitvaart als begrafenisondernemer in Hoogmade.

Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar daarbij. Persoonlijke aandacht heeft prioriteit bij deze professionele vrouwen. Zij staan graag met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Op die manier komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare naar voren komt. 

Uitvaartverzorging in Hoogmade en omstreken

Zij verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet direct alle beslissingen te nemen. Stapje voor stapje helpen zij u door deze moeilijke en emotionele periode heen. Uiteindelijk ontwikkelt zich een warm, persoonlijk afscheid waarin het karakter van de overledene duidelijk herkenbaar is. 

Met jarenlange ervaring begeleiden ze diverse families begeleid en troosten ze nabestaanden door de uitvaarten die zij organiseerden. Ze verzorgen kleine intieme uitvaart bij u thuis, maar ook grotere uitvaarten in de kerk, aula’s of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Niets is deze gepassioneerde vrouwen vreemd.

Wilt u een overlijden melden aan een begrafenisondernemer in Hoogmade, heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.