Begrafenisondernemer in Heemstede

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Heemstede

'Uitvaart van uw Leven'

Wilt u ook samenwerken met een kleine begrafenisondernemer in Heemstede? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ begeleidt u graag bij het regelen van een begrafenis of crematie.

Wanneer u een dierbare verliest, wilt u met een gerust gevoel de organisatie kunnen toe vertrouwen aan een uitvaartondernemer. Joanne is die kleine uitvaartondernemer bij u om de hoek, met ruim 20 jaar ervaring, die u ontzorgt voor de uitvaart. Zij geeft u graag persoonlijke aandacht.

Ze luistert niet alleen naar uw wensen, maar geeft ook advies en denkt met u mee. Veel nabestaanden geven aan dat ze nooit hadden gedacht aan de diverse mogelijkheden die Joanne hen gaf. Hierdoor kregen de uitvaarten meer een eigen karakter, dat steun gaf bij de rouwverwerking.

Het is niet verplicht om een uitvaart in de aula van een crematorium of begraafplaats te laten plaatsvinden. Dat kan op diverse andere locaties waar u het leven met uw dierbare heeft gevierd. Na de sfeervolle ceremonie kunnen wij de dierbare overledenen liefdevol begeleiden naar de begraafplaats of crematorium. Voor waterliefhebbers kan dat zelfs met een prachtige salonboot.

Misschien heeft u Joanne al eens ontmoet tijdens een uitvaart van uw naaste op de begraafplaats aan de Herfstlaan of tijdens een condoleance in Landgoed Groenendaal. Zij kent het dorp goed. Als u openstaat om de uitvaart op een eigen locatie te laten plaatsvinden, begeleidt Joanne u ook daar graag bij. Een uitvaartlocatie die bij u of uw overleden dierbare past, geeft een grote meerwaarde aan het afscheid. Alles is bespreekbaar. Wees welkom!