Begrafenisondernemer in Heemstede

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Heemstede

'Uitvaart van uw Leven'

Wilt u ook de service ervaren van een kleinschalige begrafenisonderneming, werkzaam in Heemstede? Dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is zo’n kleine, professionele begrafenisondernemer waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij begeleidt u, als begrafenisondernemer in Heemstede, graag bij het regelen van een mooie uitvaart.

Heemsteedse uitvaartlocaties

Ze heeft al jaren op diverse uitvaartlocaties begrafenissen en crematies begeleid, ook in Heemstede en omgeving. Daardoor kent zij de begraafplaatsen en crematoria in Heemstede en de omgeving zeer goed. Het is niet onmogelijk dat u haar al eens heeft ontmoet tijdens een uitvaart van uw familie of vrienden op begraafplaats Herfstlaan, Landgoed Groenendaal of misschien wel op de Uitvaartboot.

Persoonlijke uitvaart

Als uitvaartondernemer in Heemstede vindt ze persoonlijke aandacht heel belangrijk en staat ze met alle rust 24 uur per dag voor u klaar. Ze luistert graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Naast luisteren geeft ze ook advies en denkt met u mee. Veel nabestaanden geven aan dat ze nooit hadden gedacht aan de diverse mogelijkheden die Joanne hen gaf. Hierdoor kregen de uitvaarten meer een eigen karakter, dat steun gaf bij de rouwverwerking.

Regelen crematie of begrafenis

Joanne regelt in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie in een uitvaartcentrum of thuis, rouwkaart en/of digitale rouwkaart, rouwbloemen, advertentie, rouwvervoer, uitvaartdienst in de kerk, begrafenis- of crematieplechtigheid, overlijdensakte, gedenkstenen en natuurlijk uw persoonlijke wensen. U hoeft niet alles in een keer te beslissen. Stap voor stap begeleidt ze u in deze hectische, emotionele periode. Samen werkt u toe naar een persoonlijke uitvaart waarin het karakter van de overledene duidelijk zichtbaar is.

Professionele uitvaartonderneming

Met ruim 20 jaar ervaring stond Joanne vele families bij in emotionele tijden en haalden nabestaanden troost uit de uitvaarten die zij begeleidde. Ze organiseert net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Of het nu gaat om een groene uitvaart, traditionele uitvaart, katholieke / christelijke uitvaart, goedkope budget uitvaart, kinderuitvaart of multiculturele uitvaart … Joanne helpt u er graag bij.

Kosten uitvaart en uitvaartverzekering

Zij staat voor u klaar of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Joanne bewaakt uw budget zo nauwkeurig mogelijk en maakt als uitvaartverzorger van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Overlijden melden of vragen aan begrafenisondernemer in Heemstede

Wilt u een overlijden melden aan een begrafenisondernemer in Heemstede of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.