Begrafenisondernemer in Haarlem

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Haarlem

'Uitvaart van uw Leven'

Als u op zoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming in Haarlem, dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is een professionele begrafenisondernemer in Haarlem en omstreken waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij ondersteunt u graag bij het regelen van een mooie uitvaart. Zij luistert naar uw wensen en denkt mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Bijzondere uitvaartlocaties

Joanne woont en werkt in Haarlem. Ze heeft al jaren op alle Haarlemse uitvaartlocaties begrafenissen en crematies begeleid. Daardoor kent ze natuurlijk deze uitvaartlocaties zeer goed. Maar daarnaast verdiept zij zich ook in bijzondere alternatieve locaties in en om Haarlem waar u ook welkom bent voor een persoonlijk afscheid. Misschien heeft u zelf wel een geliefde plek waar u graag het afscheid wil hebben. Joanne staat ervoor open.

Een uitvaartlocatie die bij u of uw overleden dierbare past, geeft een grote meerwaarde aan het afscheid. Het zorgt voor een sfeer van herkenning. U en uw gasten zullen zich meer op jullie gemak voelen door een vertrouwde, warme ambiance.

Haarlem heeft twee mooie crematoria en vijf begraafplaatsen. Daar bent u ook welkom. Maar wist u dat een uitvaart niet persé in de aula van een crematorium of begraafplaats hoeft plaats te vinden?

Persoonlijke uitvaart

Joanne vindt als uitvaartondernemer persoonlijke aandacht erg belangrijk en staat met alle rust voor u klaar. Ze luistert graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een passend afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare herkenbaar is.

Regelen crematie of begrafenis

Ze verzorgt in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie thuis of in een uitvaartcentrum, rouwkaart en/of digitale rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, rouwvervoer, uitvaartdienst in de kerk, begrafenis- of crematieplechtigheid, overlijdensakte, gedenkstenen en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet alles in een keer te beslissen. Stap voor stap helpt ze u in deze hectische, emotionele periode. Uiteindelijk ontstaat er een persoonlijke uitvaart.

Professionele uitvaartonderneming

Met meer dan 20 jaar ervaring stond Joanne vele families bij in emotionele tijden en haalden nabestaanden troost uit de uitvaarten die zij begeleidde. Ze organiseert net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Of het nu gaat om een groene uitvaart, traditionele uitvaart, roze uitvaart, katholieke / christelijke uitvaart, goedkope budget uitvaart, kinderuitvaart of multiculturele uitvaart … Joanne helpt u er graag bij.

Kosten uitvaart en uitvaartverzekering

Zij staat voor u klaar of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Joanne bewaakt uw budget zo nauwkeurig mogelijk en maakt als uitvaartverzorger van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Overlijden melden of vragen begrafenisondernemer Haarlem

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken met een begrafenisondernemer in Haarlem?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.