Begrafenisondernemer in Bloemendaal

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Bloemendaal

'Uitvaart van uw Leven'

Bent u op zoek naar een kleine begrafenisondernemer in Bloemendaal? Joanne van Kallen van “Uitvaart van uw Leven” helpt u graag bij het regelen van een bijzondere en gedenkwaardige begrafenis of crematie. In een informeel en ontspannen sfeer luistert ze naar uw wensen en denkt ze mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Joanne verzorgt al jaren uitvaarten in Bloemendaal en omstreken en kent daardoor de omgeving en de diverse uitvaartlocaties goed.
Wist u dat een uitvaart niet per se in de aula van een crematorium of begraafplaats hoeft plaats te vinden? Stelt u zich eens een plaats voor waar u of uw dierbare het leven vierde of die qua omgeving helemaal passend is. Dit zal een grote meerwaarde aan het afscheid geven. Het zorgt voor een sfeer van herkenning. U en uw gasten zullen zich meer op jullie gemak voelen door een vertrouwde, warme ambiance.

Bloemendaal heeft een grote rijkdom aan natuurschoon en cultureel erfgoed. Duinen, landgoederen, parken en bossen vormen een rijke historie. Er zijn twee begraafplaatsen in dit dorp en een crematorium is op steenworp afstand.

Van oudsher zijn wij gewend om afscheidsceremonie te houden in de aula van het crematorium of de begraafplaats. Maar weet u dat een strandpaviljoen of bij u thuis of uw favoriete restaurant ook tot de mogelijkheden kan behoren? Joanne zoekt graag met u uit wat het beste past. Na het samenzijn in de sfeervolle uitvaartlocatie kunt u de overledene liefdevol begeleiden naar de begraafplaats of het crematorium. Alles is bespreekbaar. Wees welkom!