Begrafenisondernemer in Bennebroek

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Bennebroek

'Uitvaart van uw Leven'

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Bennebroek die het gehele uitvaart proces voor u begeleidt? Als een dierbare overlijdt, weten veel mensen niet wat ze moeten doen. Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is een kleine begrafenisondernemer met ruim 20 jaar ervaring in Bennebroek en omgeving. Hierdoor kent zij de mogelijkheden in en om het dorp goed. Zij staat graag voor u klaar en begeleidt u rustig door het proces. Alle facetten die met de begrafenis of crematie te maken hebben, worden gedetailleerd besproken.

Bennebroek heeft een rijke natuur- en cultuurhistorie. In de Hervormde kerk en de R.K. Sint Jozefkerk worden uitvaartdiensten gehouden. Mocht u niet kerkelijk zijn, dan kijkt Joanne graag met u mee welke locatie bij uw dierbare passend is. Dat kan bijvoorbeeld in de aula van een crematorium, maar ook in een restaurant, landhuis of zelfs bij u thuis.

Zij merkt dat de keuze van de locatie van grote invloed is op de beleving van het afscheid nemen. Een vertrouwde omgeving waar mensen het leven vieren, doet vaak warmer en vertrouwder aan. Samen komt u tot een liefdevol afscheid, dat zal helpen bij de rouwverwerking. Alles is voor een uitvaart bespreekbaar. Wees welkom!