Begrafenisondernemer in Amsterdam

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Amsterdam

'Uitvaart van uw Leven'

Afscheid nemen op een boot varend over de Amstel, of bij een kampvuur tussen de Amsterdamse fruittuinen, een intiem afscheid bij u thuis, werk of vereniging of toch liever in de aula van het crematorium of begraafplaats. Het is allemaal mogelijk en zeker in een stad als Amsterdam. Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is een kleinschalige, professionele begrafenisondernemer in Amsterdam. Zij is flexibel en denkt graag met u mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Amsterdamse uitvaartlocaties

Bent u op zoek naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming in Amsterdam? Joanne helpt u graag bij het regelen van een mooie uitvaart. Ze heeft al jaren op alle Amsterdamse uitvaartlocaties begrafenissen en crematies begeleid. Daardoor kent zij elke begraafplaats en crematorium in Amsterdam zeer goed.

Persoonlijke uitvaart

Ze vindt als uitvaartondernemer persoonlijke aandacht erg belangrijk en staat met alle rust voor u klaar. Ze luistert graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een passend afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare herkenbaar is.

Regelen crematie of begrafenis

Joanne verzorgt in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie thuis of in een uitvaartcentrum, rouwkaart en/of digitale rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, rouwvervoer, uitvaartdienst in de kerk, begrafenis- of crematieplechtigheid, overlijdensakte, gedenkstenen en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet alles in een keer te beslissen. Stap voor stap helpt ze u in deze hectische periode. Uiteindelijk ontstaat er een persoonlijke uitvaart.

Professionele uitvaartonderneming

Met meer dan 20 jaar ervaring stond Joanne vele families bij in emotionele tijden en haalden nabestaanden troost uit de uitvaarten die zij begeleidde. Ze organiseert net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Of het nu gaat om een multiculturele uitvaart, groene uitvaart, traditionele uitvaart, roze uitvaart, katholieke / christelijke uitvaart, goedkope budget uitvaart of kinderuitvaart … Joanne helpt u er graag bij.

Kosten uitvaart en uitvaartverzekering

Zij staat voor u klaar of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft. De kosten van een uitvaart zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Joanne bewaakt uw budget zo nauwkeurig mogelijk en maakt als uitvaartverzorger van elke crematie of begrafenis een persoonlijk afscheid.

Overlijden melden of vragen aan begrafenisondernemer in Amsterdam

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken met een begrafenisondernemer in Amsterdam?
Wees welkom om contact op te nemen met uw begrafenisondernemer in Amsterdam, Uitvaart van uw Leven. Alles is bespreekbaar.