Begrafenisondernemer in Zandvoort

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Zandvoort

'Uitvaart van uw Leven'

Werkt u ook liever samen met een kleine begrafenisondernemer in Zandvoort? Joanne van Kallen van Uitvaart van uw Leven begeleidt u graag bij het regelen van een uitvaart. Nabestaanden ervaren de begrafenissen en crematies die zij verzorgt als ontspannen en persoonlijk. Zij luistert naar uw wensen en denkt mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Joanne begeleidt al jaren uitvaarten in en om Zandvoort. Wellicht bent u haar al eens tegengekomen. Zij kent het dorp goed. Als u openstaat om de uitvaart op een eigen locatie te laten plaatsvinden, begeleidt Joanne u ook daar graag bij.

Een uitvaartlocatie die bij u of uw overleden dierbare past, geeft een grote meerwaarde aan het afscheid. Het zorgt voor een vertrouwde ambiance. U zult merken dat iedereen zich meer op z’n gemak voelt door een passende sfeer. Wist u al dat een uitvaart niet per se in de aula van een crematorium of begraafplaats hoeft plaats te vinden?

Zandvoort, de parel aan zee, heeft prachtige locaties om een afscheidsceremonie te houden. Heeft u weleens gedacht om afscheid te nemen in een sfeervol strandpaviljoen? En weet u dat de karakteristieke Protestante kerk in het hartje van het dorp zowel voor gelovigen als niet gelovigen de kerk beschikbaar stelt? Zij hebben daarnaast ook nog een ruime zaal, die geheel naar eigen idee is in te richten. Joanne denkt graag met u mee wat het beste bij u past, want misschien ziet u de meerwaarde wel van een intiem afscheid in uw eigen huis of tuin of in de aula van de begraafplaats. Na het afscheid op de plek u zelf heeft gekozen begeleiden wij de overledene liefdevol naar de begraafplaats of het crematorium. Alles is bespreekbaar. Wees welkom!