Begrafenisondernemer in Spaarndam & Spaarnwoude

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Spaarndam & Spaarnwoude

'Uitvaart van uw Leven'

Joanne van Kallen van Uitvaart van uw Leven is een kleine begrafenisondernemer, praktisch bij u om de hoek. Zij staat voor een ontspannen contact en een persoonlijk afscheid. Met meer dan 20 jaar ervaring, heeft zij vele uitvaarten mogen verzorgen in Spaarndam, Spaarnwoude en omstreken.

Deze twee dorpen zijn prachtig gelegen aan het water en uitgestrekte weides. Spaarndam heeft mooie kerken waar uitvaartdiensten worden gehouden. In Spaarnwoude staan de deuren voor iedereen open van het vrij gelegen kerkje Cultureel Centrum De Stompe Toren. Bij mooi weer zijn hier zelfs ceremonies in de buitenlucht mogelijk. Voor de echte waterliefhebbers is een rondvaart met de kist vanuit Spaarndam wellicht een passend en sfeervol afscheid.

Werkt u ook liever samen met een kleine uitvaartondernemer? Joanne begeleidt u graag bij het regelen van een uitvaart. U heeft slechts te maken met één aanspreekpunt. Zij luistert naar uw wensen en denkt mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Nabestaanden laten weten dat de diverse mogelijkheden die Joanne ze gaf verrassend waren. Ze gaven de uitvaarten een eigen karakter en dat droeg bij aan de rouwverwerking.

Joanne ontzorgt u, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Alles is bespreekbaar. Wees welkom!