Begrafenisondernemer in Leimuiden

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Leimuiden

'Uitvaart van uw Leven'

Als u opzoek bent naar de charme van een kleinschalige begrafenisonderneming die werkzaam is in Leimuiden en omstreken, dan bent u welkom bij Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’. Zij is zo’n begrafenisondernemer waar u direct haar ontspannen en persoonlijke benadering zult ervaren. Zij helpt u graag bij het verzorgen van een mooie uitvaart.

Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar daarbij. Joanne en Tineke vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en staan met alle rust voor u klaar. Ze luisteren graag naar het levensverhaal over uw dierbare overledene en naar de wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare zichtbaar is.

Verzorging van een persoonlijke uitvaart in Leimuiden en omstreken

Zij verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet direct alle beslissingen te nemen. Stapje voor stapje helpen zij u door deze moeilijke en emotionele periode heen. Uiteindelijk ontwikkelt zich een warm, persoonlijk afscheid waarin het karakter van de overledene duidelijk herkenbaar is. 

In de afgelopen 20 jaar hebben ze diverse families mogen begeleiden en hebben nabestaanden troost gehaald uit de uitvaarten die zij hebben geregeld. 

Ze verzorgen net zo lief een kleine intieme uitvaart bij u thuis als ook in de kerk, aula of op andere bijzondere locaties, en alles wat daartussenin zit. Niets is deze vrouwen vreemd.

Wilt u een overlijden melden, heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.