Begrafenisondernemer in Kaag

'Uitvaart van uw leven'

Begrafenisondernemer in Kaag

'Uitvaart van uw Leven'

Een kleinschalige begrafenisonderneming in Kaag? Joanne van Kallen van ‘Uitvaart van uw Leven’ is een kleine begrafenisondernemer en werkzaam in Kaag en omgeving. Zij ondersteunt u graag bij het verzorgen van een mooie uitvaart. Joanne is professioneel en betrokken. U zult direct haar ontspannen en persoonlijke benadering ervaren.

Haar collega Tineke van Hoorn – van der Geest ondersteunt haar en nabestaanden bij uitvaarten. Persoonlijke aandacht heeft prioriteit bij Joanne en Tineke. Ze staan graag voor u klaar. Ze vragen naar het levensverhaal van uw dierbare overledene en naar de behoeften en wensen voor de uitvaart. Zo komt u samen tot een persoonlijk afscheid, waarbij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare zichtbaar wordt.

Joanne en Tineke verzorgen in overleg met u onder andere de laatste verzorging, opbaarlocatie, rouwkaart, advertentie, rouwbloemen, begrafenis of crematie, akte van overlijden en uw persoonlijke wensen. U hoeft niet direct op alles antwoord te geven. Stapje voor stapje ondersteunen ze u in deze emotionele periode. Uiteindelijk ontstaat een warm, persoonlijk afscheid waarin het karakter van de overledene duidelijk herkenbaar is.

De afgelopen 20 jaar begeleiden zij vele families en nabestaanden. Deze mensen kregen troost door de uitvaarten die Joanne en Tineke hebben verzorgd.

Ze organiseren kleine intieme uitvaart bij u thuis, maar ook uitvaarten in kerken, aula’s of op andere bijzondere locaties. Niets is deze gedreven vrouwen vreemd.

Wilt u een overlijden melden, heeft u vragen of wilt u misschien wel vrijblijvend kennismaken?
Wees welkom om contact op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Telefoon: 06 – 43 06 9559